Cursusprogramma

Op dit moment worden geen cursussen aangeboden. U kunt wel uw interesse voor een van de cursussen kenbaar maken via het contactformulier. U ontvangt dan tijdig bericht zodra een nieuwe reeks wordt opgezet.

Antiek Theater Herman Altena ontwikkelde twee cursussen voor een algemeen publiek:

Inleiding in het Griekse theater In deze cursus wordt in zes wekelijkse bijeenkomsten een overzicht geboden van het oud-Griekse theater.

»Cursusbeschrijving en inschrijfinformatie.

Griekse tragedie in vertaling – In deze cursus wordt in zeven wekelijkse bijeenkomsten een Griekse tragedie in vertaling gelezen, toegelicht en bediscussieerd. Ook wordt bekeken hoe moderne theatermakers het stuk hebben geïnterpreteerd.

»Cursusbeschrijving en inschrijfinformatie.

Cursusperiode en -plaatsen voor beide cursussen worden later bekend gemaakt. Belangstellenden kunnen zich al wel vrijblijvend aanmelden. Om op de hoogte gehouden te worden van het actuele aanbod kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

Cursussen op uitnodiging – Verder biedt Antiek Theater de mogelijkheid aan om op uitnodiging cursussen te komen verzorgen voor groepen van maximaal 15 personen. Deelnemers en cursusruimte worden georganiseerd door de opdrachtgever. Antiek Theater verzorgt de lezingen, het cursusmateriaal en de technische apparatuur. Cursusdata kunnen gedurende het hele seizoen geprogrammeerd worden, zowel overdag als ‘s avonds. Vraag naar de mogelijkheden via het »contactformulier.

Flyerfoto